Water szig vízszigetelés
FőoldalKerti tó és fürdőtó fóliázás

Kerti tó és fürdőtó fóliázás

Kerti tó, fürdőtó fóliázás, szigetelés UV-stabil lágy PVC tófólia hegesztéssel

Lépjen velünk kapcsolatba
Kerti tó fóliázás, tófóliázás szakszerű kivitelezéssel, 20 éves szakmai tapasztalattal.
Kerti tavat, fürdőtavat, halastavat szeretne kialakítani kertjében, vagy felújítani már meglévő kerti tavát? Ez esetben elengedhetetlen tava megfelelő szigetelése, fóliázása. Ha ön úgy gondolja egyedül végezné el a munka nehezét, hogy saját kezűleg teremtené meg kerti tavát, mérettől függően tófóliáink széles kínálatából válogathat. Kiválasztott tófóliáját igényei szerint méretre szabjuk önnek, hogy kerti tava valóban az ön által megálmodott alakját ölthesse fel. Először is szüksége lesz egy mederre, ássa ki tavát, alakítsa kedve, ízlése szerint. Mérje meg a kialakított részt. A mérőszalag kövesse a meder formáját és a szélén 40 cm-t hagyjon rá. A méréseket a leghosszabb és a legszélesebb pontokon végezze el! Ezt a két méretett szorozza össze és meg is van kerti tava mérete négyzetméterben. Máris megrendelheti tófóliáját amelyet közvetlenül a mederbe helyezhet. A kerti tó fólia 1 mm-es vastagságtól már gyökérálló, szakembereink ettől függetlenül mindig védőréteg lehelyezését ajánlják a kívánt fólia alá, hogy tófóliája a rágcsálók ellen is védelmet élvezhessen és szebb illeszkedést biztosítson. Ez a védőréteg Geotextília. A geotextíliák a földmunkáknál és a mélyépítő iparban alkalmazott anyagok, amelyeket töltések, támfalak, tározómedencék és hasonlók építéséhez, hegyoldalak, vízpartok megerősítéséhez stb. használnak fel.Amennyiben úgy döntene, hogy kerti tavat szeretne gyors és precíz kivitelezéssel, tapasztalt szakemberek kezéből, mi szívesen elvégezzük a piszkos munkát. Ha kerti tava nagyobb méretű, formája bonyolult, tagolt, több növény sávval szeretné megvalósítani, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakembereink helyszínre mennek, testre szabják, hegesztik tófóliáját. A helyszíni tófólia hegesztés, kerti tó fóliázás során tava gyűrődésmentes formára szabott, ezért a kerti tó szigetelés szebb és esztétikusabb. Kerti tó fóliázását 1 mm vastagságú PVC fóliától tudjuk vállalni. Kerti tavak szigetelésre cégünk 10év garanciát vállal. Fürdőtó fóliázásánál ajánljuk a 1,5 mm-es tófólia terítését, ezáltal garantálva a fóliázás erősségét és nagyobb teherbírását. PVC-tófóliáinknak semmiféle káros anyag kibocsátása nincs, ezért állat és növénybarát. Cégünk több mint 20 éves tapasztalattal vállalja ipari létesítmények, raktárak, mezőgazdasági öntözővíz tározó vagy tűzivíz tározók vízszigetelésének kivitelezését. Profilunkba beletartozik továbbá, medence és kert-, fürdőtó szigetelése és különféle lapostető szigetelés megoldások a legmodernebb technológiák felhasználásával. Szigetelés esetén válassza a Water-Szig csapatát. Szigeteléseinkre 10 éves garanciát biztosítunk.
Kerti tó, fürdőtó fóliázás, szigetelés UV-stabil lágy PVC tófólia hegesztéssel
Lágy-PVC szigetelő előnyei
  • Költségkímélő
  • Minden felületen alkalmazható
  • Gyorsan, egyszerűen beépíthető
  • Közvetlen a talajra fektethető
  • Hosszú élettartamú
  • Nem igényel karbantartást
  • Könnyen és gazdaságosan javítható
  • Újrahasznosítható
A felhasznált anyagokra, hegesztési varratokra 10 év garanciát vállalunk.
Munkáinkat precízen, megbízhatóan, rövid határidővel és 20 éves tapasztalattal végezzük.
A szigetelés árak nem tartalmazzák a szükséges kiegészítők árát. (pl.:csőáttörések, stb.) Csőátvezetések gallérozása 5000Ft/db.Kerti tó, fürdőtó fóliázás árak
Típus
Kiegészítő
Ár
Típus
+ 1,0mm PVC fólia
Kiegészítő
Geotextil
Ár
1.300,- Ft/m2
Típus
+ 1,2mm PVC fólia
Kiegészítő
Geotextil
Ár
1.500,- Ft/m2
Típus
+ 1,5mm PVC fólia
Kiegészítő
Geotextil
Ár
1.600,- Ft/m2
Típus
+ 2,0mm PVC fólia
Kiegészítő
Geotextil
Ár
1.900,- Ft/m2
Egész éves AKCIÓNK keretében, személyre szabott, kedvezvényes árak!Az általunk forgalmazott tófólia UV stabil és gyökérálló.A feltüntetett szigetelés, fóliázás árak tartalmazzák a geotextília, a PVC fólia árát és a munkadíjat.
Weboldalunkon feltüntetett árak NETTÓ összegek, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Lépjen velünk kapcsolatba