Water szig vízszigetelés
FőoldalRólunk

Rólunk

Water szig vízszigetelés
Cégünk lágy-PVC vízszigetelő lemez(fólia) beépítésével foglalkozik.Ez a fajta vízkiszorítás és vízmegtartás az építőipartól kezdve a szabadidő kihasználásáig sok helyen alkalmazható.Munkáink sok helyen megtalálhatóak a pincétől a lapostetőig, medencétől a kerti tavakon át a víztározókig. A WATER-SZIG Vízszigetelő Kft. megbízható szakemberekkel gyors, szakszerű, precíz munkát végez, amelyekre 10 éves garanciát vállal.
Alkalmazási területek
 • lapostető szigetelés
 • zöldtető-, terasz szigetelés
 • pince szigetelés
 • ciszterna szigetelés
 • medence fóliázás, szigetelés
 • kerti tó fóliázás, szigetelés, tófóliázás
 • tüzivíztározó fóliázás, szigetelés
 • öntözővíz tározó fóliázás, szigetelés
Előnyök
 • Költségkímélő
 • Minden felületen alkalmazható
 • Gyorsan, egyszerűen beépíthető
 • Közvetlen a talajra fektethető
 • Hosszú élettartamú
 • Nem igényel karbantartást
 • Könnyen és gazdaságosan javítható
 • Újrahasznosítható
Water szig vízszigetelés
Jobb félni, mint megijedni.” Tartja a mondás.Nos, ez igaz szigetelések tekintetében is. Jellemző sajnos, hogy az ember csak akkor “kapnak észbe”, ha már megtörtént a baj. A manapság előforduló kiszámíthatatlan időjárásnak viszontagságok következtében így működik ez a vízszigeteléssel is. Rendkívül fontos, hogy ingatlanunk vízszigetelése. Kellemetlen egy esős nap után lemenni a pincébe, ahol áll a víz, esetleg vödröket üríteni esőzés idején. Nem is gondolnánk, hosszútávon ezek mekkora kárt okoznak otthonunknak.Fontos, hogy a földrajzi elhelyezkedésünknek - igen, még országon belül is -, az ingatlan típusának megfelelő vízszigetelési technikát válasszunk. A megfelelő vízszigetelési technika választásában és kivitelezésében tudunk a segítségére lenni, hiszen ehhez szakemberre van szükség. Számunkra pedig fontos, hogy ingatlana biztonságban legyen. A vízszigetelés minden esetben a tervezéssel és az előkészítéssel kezdődik.Szakembereink segítségével meghatározzuk milyen típusú szigetelésre van szükség. Tudnunk kell, hogy lényeges különbség van például a talajnedvesség elleni szigetelés a talajvíz elleni szigetelés között. Az előbbi esetében ugyanis elegendő az egy rétegű szigetelés, hiszen nincs negatív nyomás, ami ezáltal jelentősen kevesebb költséggel jár a tulajdonos számára. A vízszigetelés a pincétől a lapostető szigetelésig nagyon fontos.Cégünk palettájában ezen szigetelési munkák kivitelezése is megtalálható, de legyen szó medence fóliázásról, öntözővíztározóról, tüzivíztározóról, teraszról, tófóliázásról, bízza ránk a vízszigetelést, hogy ne érje semmilyen kellemetlen meglepetés a jövőben. Vállalkozásunk fő profilja a lágy-PVC vízszigetelő lemez(fólia) beépítése. Ez a fajta vízkiszorítás és vízmegtartás az építőipartól kezdve a szabadidő kihasználásáig sok helyen alkalmazható. Kollégáink több tíz éves tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik rendkívül elismertek a szakmában, akikben mi is olyannyira bízunk, hogy munkáinkra, 10 év garanciát vállalunk.Válasszon minket, ha nem szeretne aggódni otthona vízszigetelése miatt. Nézzen szét referenciáink között és érdeklődjön már ma! Bármilyen kérdés esetén is állunk szíves rendelkezésére.

Miért válasszon minket?

Minőség
Szigetelőfóliáink egytől egyig a lehető legmagasabb minőséget képviselik, így időtállóságuk miatt hosszútávon ön is pénzt spórolhat velük!
Gazdaságos kivitelezés
Munkáinkat részletes tervezés és ehhez igazított gondos előkészületek jellemzik, így önnek a legkedvezőbb egyénre szabott árat tudjuk biztosítani!
Pontosság
Az előzetes részletes egyeztetések alapján pontos kalkulációt adunk ügyfeleink részére mind határidők, mind végösszegek tekintetében!
Átláthatóság
Az előzetes egyeztetéseken kívül a tervezési fázisban és az aktív munkafolyamat alatt is teljes átláthatóságot biztosítunk hogy a végterméket ügyfelünk 100% -ban magáénak érezhesse!
Kiszámítható határidő
A tervezési fázisban feldolgozott adatok, igények alapján szabunk reális és pontos elkészítési határidőt az ön naptárához igazítva!
Garancia
Elkészült szigeteléseinkre cégünk 10 éves garanciát vállal, hogy ügyfeleink is nyugodtak lehessenek saját szigeteléseik felől!
Karbantarás
Cégünk teljeskörű karbantartási programja biztosítja ügyfeleinket a gyors és hatékony probléma elhárításról!
Mezőgazdaság
Mezőgazdasági víz illetve hígtrágya tárolási megoldásaink piacvezetők, gyors és személyre szabott kivitelezéssel segítjük gazdaságának virágzását!